Apple'ı fena reddettiler
Son zamanlarda mahkeme mahkeme gezen Apple, yeni bir davanın eşiğinden böyle geri çevrildi...

Son zamanlarda neredeyse mahkeme salonlarında sabahlayan Apple temsilcileri tam yeni bir davaya hazırlanıyordu ki mahkeme tarafından geri çevrildi. Google'ın satın aldığı Motorola Mobility'yle halihazırda davalık olan Apple, teknoloji devinin kendisinden talep ettiği ücreti adil bulmayarak itiraz etti.

Ancak Motorola'ya yeni bir dava açmaya hazırlanan Apple, hakim Barbara Crabb tarafından mahkemenin kararını takip etmediği gerekçesiyle haksız bulundu ve böylelikle dava henüz açılmadan kapanmış oldu.
web tasarım,konya web tasarım,konyada web tasarım
Motorola, cihazlarında kendi teknolojisini kullandığı gerekçesiyle Apple'ın sattığı her bir ürün için yüzde 2,25 kar payı istemiş, Apple ise Motorola'ya 1 dolar bile ödemeyeceğini belirterek mahkemeye itiraz etmişti.

Yaşanan gelişmelerden sonra Motorola Mobility sözcüsü, hakim Crabb'in kararından son derece memnun olduklarını belirterek Apple ile makul bir oran üzerinde anlaşıncaya kadar görüşmelere devam edeceklerini belirtti.

İki şirket aralarında anlaşır mı yoksa yeni bir davanın eşiğine mi gelinir bilinmez ancak malum patent savaşları uzun bir süre daha başımızı ağrıtacağa benziyor.