Android Telefonlardan Sonra Android Televizyon!
Android telefonlardan sonra Android televizyon deneyimine hazır mısınız?
Konya Web Tasarım:

Dünyada ve Türkiye'de sunulan Philips markalı televizyonları piyasaya sunan TP Vision Android işletim sistemli televizyonların detayını açıkladı. 3 boyutlu televizyonlardan sonra Ultra HD televizyonların yer alacağını daha önceki haberlerimizde söylemiştik. Ultra HD 8800 serisi televizyon izleme keyfine farklı bir deneyim ekliyor.

Oyun oynama ve televizyon izleme deneyimini hızlı hale getirmk için Android işletim sistemi ile çalışma gösteren modeller Google Play sayesinde özel oyun uygulamarına erişim imkanı sağlıyor.

Google Play Hizmetleri Konya web tasarım
Philips 8000 modelleri Türkiye, Rusya ve Avrupa'da sunulmaktadır. İlk Android işletim sistemli televizyon olma özelliğini taşıyan bu modeller Google hizmetlerinden faydalanmanıza imkan sağlamaktadır. Ayrıca aralarında bulunan Chrome, Google Music, Google arama, Google Movies ve Youtube gibi popüler hizmetlere hızlı erişim seçeneği sunuyor. Web tasarım

Google Play'ın geniş yelpazede sunulan videolarını ve uygulamalarını çevirimiçi olarak erişmenize imkan sağladığından dolayı daha bir akılı TV deneyimi yaşamanızı ön görüyor.

Sesle arama yapma özelliği!
Bence en iyi özellikleri arasında sesle arama yapma özelliği. Google Chrome tarayıcınız üzerinde sesle arama yapmanız mümkün. Zengin bir içeriğe sahip olan bu televizyonlar oyun oynama seçeneklerine ulaşmanız ve oyunlarınızı sorunsuz oynamanız için güçlü çekirdekli yapısıyla geliyor. Philips Android televizyonları Google Play üzerinden yayınlanmış olan oyunlara erişmenize imkan sağlıyor. Oyunları imleç, işaretleyici yada ayrı bir kontrol cihazı yardımıyla oynayabilirsiniz.

4 kat daha net Konya Web Tasarım
Philips 8000 serisi üstün görüntü kalitesi sunmakla kalmayıp süper bir çözünürlük elde etmeniz için en iyisini snuyor. Ultra Çözünürlülk mükemmel bir netlik sunuyor. Muhteşem ekranın kontrastını daha da genişletmek mümkün. Ortam içi olan ışığa bağlı kalarak dinamik bir uyum sağlayı amaçlamıştır. Bu nedenle Micro Dimming Pro teknolojisini bulundurmaktadır. Etkileyici bir kontrast sunduğundan dolayı izlerken keyif alacaksınız. Full HD televizyonlara bakıldığı zaman 4 kat daha kaliteli bir görüntü sunan Ultra HD televizyonlar mükemmel bir detay ve netlik sunmaktadır.

Android televizyonu akıllı cihazlara bağlama!
Android olabilir fakat iOS işletim sistemli cihazlarla da sorunsuz bir bağlantı gerçekleştirmektedir. Android işletim sistemi ile çalışmakta olan tablet ve telefolara daha da yakın çalışma göstermektedir. Geniş bir arayüz sunmasının yanısıra çeşitli seçenekler ile mobil cihazınız ve televizyonunuz arasında kablosuz bağlantı yapmaktadır. SimplyShare ve Wi-Fi Miracast'ı destekleyen bu akıllı televizyonlar MultiRoom izleme içeriğini de sunmaktadır. Bu özellik ile evin başka bir bölümünde bulunan ikinci bir televizyona görüntünün akratılmasını sağlayabiliyorsunuz.