Artık Google Uygulama Kısayollarını Yeniden Düzenleyebilirsiniz!
Google Bar'a alışmak uzun bir zaman olsa da zamanla günlük hayatımızın bir parçası haline geldi. Google'un sunduğu servislerden hızlı bir şekilde faydalanmanız için kısayol kaynağı yararlı oldu. Konya web dizayn

Google hizmetleri için her zaman en iyisini sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Google Bar başlatıcısı uygulamaları organize etmeniz için sürükle bırak desteğini devreye koydu. Artık tek yapmanız gereken sürükle bırak yönteminden faydalanmak. Google hizmetlerini ekleyebilirsiniz. Mesela bir Google hizmetinden tutup favori sıralamanıza koyabiliyorsunuz.

Google bu özelliğini hayata geçirdi. Eğer bu özellik henüz sizde çalışmıyorsa panik yapmayın. En geç 1 hafta içerisinde tüm Google kullanıcılarına sunulacaktır. Temiz bir özellik olarak görünen bu özellik ile kısayolları özelleştirebiliyorsunuz.

En sevdiğiniz Google ürünleri arasında hızlı geçişler sağlayabilirsiniz. Google üzerindeki ekranın üst kısmında çalışan Google çubuğunu kullanabilirsiniz. Google menünüzü özelleştirmek için ürünleri sırasıyla koyabilirsiniz.

Konya Web Tasarım Firması