Responsive Tasarımlar

Konya Viva Dizayn responsive tasarımlı web siteleri günümüzde kullanıcıların daha çok tercih etmeye başladığı sadece bilgisayar değil de diğer çözünürlüklerin de bu web sayfasını desteklediği tasarımlardır. Her kullanıcı sitesinin her cihazda güzel görünmesini ister ki bu onun en doğal hakkıdır. Sadece bilgisayar çözünürlüğünde uyumlu ve düzgün görünen sitelerin kullanıcı sayısı gün geçtikçe azalmaktadır. Sadece bilgisayar çözünürlüklerinin desteğiyle site yaparsanız web sayfalarınızın mobil cihazlarda veya tabletlerdeki görünümü pek hoş olmuyor. Bu tasarımlara duyarlı , uyumlu tasarımlar da denir.

Konya cep telefonu site tasarımı,konya web tasarım

Son bir kaç yıldır revaçta olan bu tasarımlar yapılan sitenin mobil ve tablet cihazları tarafından görüntülendiğinde site içerisindeki resim , yazı vb. elementlerin nasıl görüneceğini çözünürlük değerine göre şekillendirme işlemleriyle yapılıyor. Genel masaüstü , tablet ve mobil olmak üzere 3 farklı şekilde değerlendirilerek tasarlanıyor. Eğer responsive site değil ise web sayfalarının mobil görüntülenmesinde uyumsuzluk olur ve bakmak istedikleri alana zoom yaparak bakabilirler.

Responsive tasarımın bazı zorlukları vardır. Bunların biri normal tasarımlarda yapılan bazı özellikler responsive yani duyarlı tasarımlarda görüntülenemeyebiliyor. Responsive tasarımın trend oluşu bu ve bunun gibi zorlukların önüne geçmeye yetiyor. Çözünürlükler mobil cihazların ve tabletlerin dik ve yan tutulması ile değiştiği için bu ve bunun gibi sorunlar da göze alınarak responsive web sayfası tasarlama işlemi yapılmalıdır. Arama motorundaki sıranızın değişmesinde etkili rol oynayan bu tasarımların tercih edilmesindeki bir diğer etkendir.

Mobil ve diğer cihazlara uyumlu web sayfalarına sahip olmak istiyorsanız doğru yerde olduğunuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Uzman kadromuz deneyim ve bilgilerini konuşturarak yıllardır müşterilerine en güzel web sayfaları , katalog tasarımları ve daha bir çok hizmeti sunmaya devam ediyor. Günümüzün trendi olan responsive ve göz alıcı , sıra dışı tasarımlar müşterilerimiz için hazırlanıyor. Siz de bize ulaşın ve göz zevkinize en uygun tasarımları sizler için hazırlayalım. Yıllardır müşterilerimizin istek ve beklentisi doğrultusunda elimizden gelen en iyi tasarımları sunduk ve bunu yapmaya devam ediyoruz.En modern şekilde uygulanan ve tarayıcılara yansıtılan web sayfalarına Grafix ' den ulaşabilirsiniz. Konya web tasarım, Mobil web tasarım