Tanıtımın Yeni ve Kolay Hali: Online Katalog

Günümüzde iş yaşamınının vazgeçilmez bir parçası haline gelen interaktif ortam, firmalara ve müşterilerine bir çok kolaylık sunmaktadır. İş dünyamızda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları dijital ortama aktarmak; daha fazla tanıtım, reklam ve bununla birlikte müşteri potansiyelinin artmasına olanak sağlamaktadır. Firmaların ve ürün tanıtımları için teknolojinin gelmiş olduğu son noktası olan internetin en yeni teknikleri sayesinde, Online Katalog doğmuştur. Firmaların kurumsal yanlarından biri olan online katalog, büyük bir kolaylık ve maddi açıdan da daha iyi bir seçenektir. Ancak Katalog Tasarım sürecine sadece maddi yarar aşamasından bakmak yaratıcılığın kısır kalmasına neden olabilir.

Online katalog firmanın sahip olduğu ürünleri veya hizmetleri internet ortamındaki müşterilerine veya ziyaretçilerine sunulmasını sağlayan bir uygulamadır. Online katalog web sitesindeki ürünlerin güncel halini PDF olarak almaktır. Katalog tasarımın kurumsal kimlikle örtüşmesi gerekir. Online katalog; baskılı katalog ve broşürler gibi çevrilebilen sayfa yapısına sahip olup bu sayfalarda yer alan butonlarla, sayfalar arasında ilerleme, tıklama ve gösterme özelliği sayesinde sayfaların görüntülenmesi daha da hızlı bir hale getirmektedirler. Online katalog hızlı, pratik, kolay ve düşük maliyetle hazırlanabilmekte ve tıklayarak sayfalar arasında gezinebilme ya da katalog içersindeki ürüne ulaşılmasını sağlayabilecek kadar basit bir yapıya sahiptir. Online Katalog'ların en büyük özelliği prestijli olmasıdır. Baskı kataloglarına göre çok daha fazla bilgi sığdırılabilir. İstenilen bilgiye tek tıklama ile ulaşma imkanı vardır. Görselliği zenginleştirilmiş bir online katalog müşteriler ve ziyaretçiler tarafından sıkılmadan en ince detayına kadar incelenir.

Bizde; Konya Online Katalog Tasarım ekibi olarak müşterileri dinleyip, onların istek ve beklentilerine en uygun, en faydalı şekilde cevap verecek tasarımlarımlarımızla kurumsal kimliğin gelişmesine katkı sağlıyoruz.