İyi Bir Web Tasarımın Sırları

Web tasarım teknolojini gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan internetin görünen yüzünün oluşturulmasıdır. İnternet sayesinde bilgilendirme ve paylaşma en etkin şekilde gerçekleştirilmektedir. İnternetin bize sağladığı en önemli avantaj, hem ulaşımı kolaylaştırması hem de size ulaşmasını sağlamasıdır. Bu nedenle başka iletişim ve haberleşme araçlarından çok daha etkilidir.

Web sitesi hazırlanan kurumun kimliğini yansıtmalıdır. Kurumsal kimlikle örtüşen web arayüz tasarımı sayesinde, kurum hedef kitlesine kendini daha iyi ifade edebilecektir. Firmaya özel tasarım yapmak müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Tasarım firmanın yapısına uygun yani kurum kimliğinden yola çıkarak yapılmalıdır ki hedef kitleyi yakalamak daha kolay olsun. Hedef kitleye göre web tasarımı yapılması, hedefi vurmak açısından çok önemli bir katkı sağlayacaktır.

Sıfırdan tasarım yapmak çok önemli bir zaman istemektedir. Ancak sıfırdan tasarım ve kodlama sayesinde herkesden ayrışan bir web sitesine ve size özel olan ayrıcalıklı hissedeceğiniz bir siteye kavuşmuş olursunuz.

Web Tasarımının iyi olması için:

  • Şahıs ya da kuruluşun kimliğine uyan bir web tasarımı olmalıdır.
  • Erişim kolay sağlanmalı ancak basit görünümlerden kaçınılmalıdır.
  • Web tasarımları google’a dost şekilde hazırlanmalıdır.
  • Sitede yazılan içerikler kolay anlaşılır şekilde olmalıdır.
  • Web sitesi güvenilir olmalıdır.

Viva Dizayn olarak bünyemizde bulunan 3 grafiker ve 2 coderla beraber Konya Web Tasarımında kendimizi çok geliştirdik. Yaptığımız web sitelerini firmaların kurum kimliklerine göre sıfırdan tasarlıyoruz. Firmaya özel yaptığımız tasarımla diğer firmalardan ayrışmasına imkan sağlıyoruz. Bunu müşterilerimizin memnuniyeti en üst safhaya çıkarmak ve hedef kitlelerine daha rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için gerçekleştiriyoruz.