Katalog Tasarım’lıyoruz

Katalog Tasarım firmanızı temsil eden, ürünlerin tanıtımını yapan, zengin bir içeriğe sahip etkili bir reklam aracıdır. Katalog Tasarım sayesinde firmalar, ürünleri ile ilgili bilgi barındıran bir şubeye sahip olurlar. Katalog firmaların vizyon yönünü kuvvetlendiren, müşterileri bilgilendiren ve etkilemeyi başaran bir araçtır ancak firmaların kurumsal kimliğine uygun olmalıdır.

Her katalog akılda kalıcı olmayabilir. Bir katalog akılda kalıcı olabilmesi için özgün olmalı, dikkat çekici olarak tasarlanmalı ve okuyucuyu sıkmayacak tanıtımlar içermelidir. Katalog tasarımındaki ürünlerin, okuyucunun ilgi alanına giriyor olması son derece önemlidir. Katalog tasarımı ne kadar iyi hazırlanırsa hazırlansın, hedef kitlenin iyi belirlenmesi de en az onu kadar önemlidir.

Katalog tasarımı:

  • Akılda kalıcı olmalı;
  • Marka ve ürünlere dair çağrışım oluşturmalı;
  • Firmayı temsil etmeli;
  • Kolay anlaşılabilir olmalı;
  • Kaliteli olmalıdır. Katalog tasarımı doğru kullanıldığında firmanın kendisini ve ürünlerini pazara açabilmesinde oldukça etkili olabilmektedir.

Siz de firmanızın, ürünlerinizin tanıtımını daha iyi yapabilmek ve bu konuda insanları bilgilendirmenin yanı sıra marka veya ürünlerinizden haberdar olmayanları da bilgilendirmek için etkili bir yöntem arıyorsanız Viva Dizayn olarak, özgün ve yaratıcı katalog tasarımlarımızla size yardımcı olalım.