Bağlift Asansör Kabinleri

Asansör Kabin Üreticisi laminant kabinleri ve asansör aksamları ile sahip olduğu kaliteyi, verdiği ve vereceği hizmetle harmanlayarak kısa sürede kendi markası olan BağLift Asansör markasını herkese duyurmakta başarı sahibi olmuş ve sektörün öncü firmaları arasında yerini almıştır. BağLift Asansör, yirmi bin metrekare alan içerisinde yer alan ve otuz personele sahiptir. Asansör tecrübesini ve becerisini; nitelik, teknolojik, yenilik ve estetik ile harmanlayarak özgün asansör kabin üretimleri gerçekleştirmiş ve sektörde öncü olacak asansör kabinleri ortaya konuştur.

BağLift Asansör, sektöre getirdiği hizmetleri daha ileri seviyelere taşımak ve iş ortaklarına daha üst seviyede hizmet verebilmek için başlattığı yolculuğu asansör dünyasının her alanına yaymayı ve müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaç olarak üstlenmiştir. Bu bağlamda BağLift Asansör; ürettiği asansör laminant kabini ve parçaları satışı yanında, iş ortaklarımızın isteğine göre ve asansör kullanılacak yapının durumuna uygun paket asansör seçeneklerinin satış ve pazarlamasını asansör sektörünün öncü markalarından tedarik ederek gerçekleştirmektedir.

Laminant Kabin özellikleri; duvarlar bir buçuk milimetre galvanizli sac, laminant kabin on sekiz milimetre radüslü, paslanmaz kabinler üç yüz dört kalite, komple lazer tavan, cam kabinlerde farklı renk ve desen uygulamaları, cam ve led taban seçeneği, pvc anti bakteriyel taban, yirmi milimetre doğal granit taban seçeneği, farklı taban seçenekleri, çalıştırmaya hazır aydınlatma ve fan, taban-tavan-süspansiyon statik boya ve tercihe bağlı sandık ambalaj özelliklerine sahiptir.

Asansör Kabin Üretimi, pazarda iş ortaklarıyla yakaladığı başarısını daha farklı pazarlarda da yansıtmak üzere çıktığı bu alnada hızlı ve nitelikli hizmeti en uygun koşullarda sunmayı amaçlamıştır. Sizden aldığı destek ve kendine duyduğu güvenle alanın yükselişte olan değeri olmaya ve oluşabilecek her türlü talebe zamanlı ve en uygun şekilde çözüm üretmeye devam etmektedir. Tecrübeli bakışıyla asansör kabini projelerini uygun şekilde gerçekleştirmektedir.


Asansör Kabini kullanıldığı mekanlara ve kullanma şeklinin farklı olduğu halde önceden bu zamana değin tek tip renk veya kalıp şekilde hazırda olan desenler üstünden tasarlanıp uygulanıyordu.. Bu yüzden ötürü kullanılan mekanlar evler, oteller, hastaneler, resmi kuruluş vb. yerler gibi birbirinden ayrışan taşam yerleri olmasına karşın, kullanılan Asansör Kabini yapılışı birbiriyle aynı tasarımlardan ileri gidemiyordu.

Asansör Kabini, taşıdığı yüklerin ve insanların katlar arasındaki iniş çıkışlarında kullanılan çelik profil iskelet ile asılan halatlara bağlı, kapısı olan veya kapısı olmayan şeklinde olabilir ve çelik iskeletlerden oluşurlar. Asansör Kabini çelik bir tabandan ve taşıyıcı bir iskelet tarafından meydana getirilir. Asansör Kabini iskeleti yan dört duvar ve tavanla kaplanarak kapalı bir alan yaratılır. Kabin asansör trafik durumuna ve taşıdığı yük oranı ve türüne göre şekillendirilir.

Asansör Kabinleri kapıya sahip ve kapıya sahip olmayan şekliden olmak üzere iki türde bulunabilir. Asansör Kabinleri kapısı olmaması durumunda giriş yönündeki duvarın sıvası düzgün olmalıdır. Taban alanına, fazla yük binmemesi için, taşınan birey sayısına göre sınırlandırılmalıdır. Otomatik kumandaya sahip asansörlerde, kabin içersindeki kat kumandası, alarm ve durdurmak için kullanılan düğmeler takımı ya da vatmanlı asansörlerde kumanda kolları vardır. Otomatik kapılı asansör kabini içinde kat göstergeleri de bulunur. Raylara dört noktada dayanan kayıcı eleman veya lastik rulolar, Asansör Kabinleri dıştan alt ve üst bölümlerine konulur. Asansör paraşüt düzeni kabinlerin üst ya da alt kiriş yerlerine yerleştirilir.

Asansör Kabinleri, sektöre getirdiği farklılıkları daha da ileri seviyelere ulaştırmak ve iş ortaklarına daha üst, seviyede hizmet vermek için başlattığı yolculuğunu asansör sektörünün her aşamasına yaymayı ve sizlere daha iyi hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Bu bağlamda Asansör Kabini Üreticisi olduğu asansör laminant kabini ve parçaları satışının yanında, iş ortaklarımızın isteğine göre ve asansör kabinleri kullanılacak yapının durumuna uyacak paket asansör seçeneklerinin satış ve pazarlamasını asansör sektörünün öncü markalarından satın alarak gerçekleştirmektedir.

Asansör Kabin Fiyat olarak değeri müşterileriyle yakaladığı başarıyı daha büyük pazarlar da yansıtmak üzere çıktığı bu alanda hızlı ve kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarda sunmaktadır. Sektörün desteği ve kendine duymuş olduğu özgüvenle sektörün yükselmekte olan asansör markası olmaya ve oluşabilecek her türlü talebinize süresinde ve en uygun durumlarda çözüm üretmektedir. Uzman görüşüyle asansör kabini nesnel biçimde değerlendirilmektedir.

Asansör Kabini, mühendislerin tecrübesi ve söyleceği şeylerle birlikte hesap ve çizimler için harcanan yoğun süreler bakımından da pek çok farklı alan içermektedir.. Asansör Kabini standartları gereği istediği görevler ve şartlar da dikkate alındığında tasarım için gerekli en küçük parça dahi önem arz eden haldedir. Teknoloji alanındai yenilik gelişmeleri asansör kabini tasarım projelerindeki hesap ve çizimlerin daha hızlı bir şekilde yapılmasına imkan sağlamıştır. Asansör kabini son zamanlarda pazarda görülmeye başlanmış doğrudan asansör kabini tasarımı için oluşturulmuş programlar, proje hazırlama zamanında harcanması gereken emek azalıyor proje niteliğinde kocaman gelişmeler sağlamışlardır. Asansör kabini tasarlanırken hiç bir pc programı bir mühendisin veya tasarımcının bilgi ve tecrübesine sahip değildir. Ancak mühendisleri bir çok uğraştırıcı işten kurtararak bu zamanın hızlandırılmasında büyük bir rol oynamaktadırlar.

Asansör Kabini tasarım programları ortaya çıkınca ve gelişince, asansörlerin kendisine göre oldukça hızlı zamanda oluşturulmaya başlanmıştır. Asansör konusunda meydana gelen gelişmeler asansörlerin alanını karmaşıklaştırmış, yoğun hesapların yapılmasını önemli hale gelmiştir. Son yıllarda standartların getirdiği görevler düşünüldüğünde tasarımcıların üzerindeki baskı oldukça artmıştır. Asansör Kabini tasarım ve hesap programlarıda bu zamana aynı olarak gelişimlerini gerçekleştirmişlerdir. Kişisel bilgisayarların ortaya çıkmasıyla her alanda olduğu gibi asansör kabinleri tasarım sektörüde yazılım teknolojisinden yararlanmaya başlamış ve uzun tasarım zamanı kısaltılmaya çalışılmıştır. Bu tür programlar, çoğunlukla sadece hesap yapan programlardır ve her ofis bu hesap araçlarını kendi kullanımı için oluşturduğundan ticari bir ürün haline gelememekte ve sektörün hizmetine sunulamamaktadır.

Asansör Kabini yazılımları Türkiye’de yirminci yüzyılda görülmeye başlanmıştır. Yabancı firmalar programları piyasaya sunmuş Türk mühendisler yazılım pazarına dikkat çekmiş ve Türk programların yazılması fikri ortaya atmıştır. Yirmi birinci yüzyılda üniversitelerin mühendislik bölümleri asansör sektörüyle alakalı öğrencilere asansör programları üzerine tezler hazırlatmıştır ve ülkemizde asansör kabini tasarım yazılımlarının gelişmesine olanak sağlanmıştır.

Asansör Cam Kabin kaplamalı asansör kabinleri daha çok özel olarak evlerin içinde kullanılır. Her tarafta rastlamak mümkün değildir. Cam kabin dayanıklı malzemelerden yapılır. Asansör bugünlerde hemen hemen yeni yapılan her bina için kullanılır. Asansör hem zamandan hemde işten yana avantaj sağlar. Son zamanlarda asansör çeşitliliği artmış ve insanların asansörlere, yük taşıma asansörleri, hasta asansörleri, panaromik asansör, hidrolik asansörler, servis asansörleri, makine asansörleri, araç asansörleri, engelli asansörleri de katılmıştır. Asansör Cam Kabin aydınlatmasında, havalandırılmasında tavan kullanılır. Asansörün icadından bu yana tavanın görünümü ve işlevi giderek gelişerek değişmiştir. Tavanın temel amacı kabinin üst kısmını kapatmak olsa da aydınlatmanın kullanıldığı da bölümdür. Asansör Cam Kabin modelere göre tavanların dekoratif özellikleri artırılmıştır. Çeşitli farklı modeller kullanılmıştır. Desenin arkasından ya da yanlarından aydınlatmalar kullanılmıştır.