Dış ticaret yönetim programı

Dış ticaret firmalarına özel yazılım. Firmanızın verimliliğini artıracak ve iş yükünüzü alacak, yepyeni online bir program.

Yurt dışında , Yurt içinde, Ofis içinde yada ofis dışında tekliflerinizi kolaylaca oluşturabilecek ve her yerden erişebileceğiniz, Dış ticaret programı İşeTicaret

Teklif ve Sipariş yönetimi ; Teslimat şekli, Ödeme şekli, Teklif döviz türü gibi bilgileri belirterek. Teklif ürünlerini seçebilirsiniz. Ve bunları yaparken teklif verdiğiniz firmaya aynı ürünü en son ne kadara hangi tarihe veriğinizi de görürsünüz.


Çeki listesi oluşturma ; Hiç bir hesaplama yapmadan hangi palette kaç adet ürün yerleştirdiğinizi yazmak. Gerisini İşteTicaret sizin için yapacaktır. Kilogram, palet ölçüleri ve hatta palet yazılarına kadar.


Gümrükçü Belgeleri ; Menşei, Eur1, ATR belgelerini otomatik oluşturur. Biliyoruz İşteTicaret işinizi çok üstleniyor.


Türkçe ve İngilizce Fatura ; Sayfalarca tutan faturalarınızı tek bir yazdırma işlemiyle hesaplar ve yerleşimlerini yapar. Eğer fatura içindeki kalemlerde ihraç kayıtlı bilgisi varsa faturanızda yerini alacatır.


Tedarik takibi ;Sipariş'e çevirdiğiniz ürünlerin tedarikçilerine adet,fiyat bilgisiyle sipariş verebilirsiniz.


Stok takibi; Deponuzdaki ürünlerin adetleri, en son alım fiyatları dip toplamlarını hesaplayarak depo sayımınızı kolaylaştırabilirsiniz.


Raporlar ; Bütün sipariş ve teklif süreçlerinizi takip edin. Karlılığınızı arttırın.
-Dış ticaret elemanlarınızın raporları
-Satış karlılık raporları
-Ülke bazlı satış raporu
-Tedarikçi bazlı satış raporu
-Müşteri bazlı karlılık raporu

ve daha fazlası.