Kurumsal Mail Yönetimi

Firmaların en önemli ihtiyacı olan kurumsal mail hizmeti güvenlik, hız, erişilebilirlik, spam kontrol, mail alan büyüklüğü gibi öne çıkan özellikleriyle www.vivadizayn.com 'dan sağlayabilirsiniz.

Konya Kurumsal firmalara sınırsız trafik ve sınırsız mail alanı sunarak , mail problemlerini sona erdiriyoruz. Şirket içi yapılandırmalarınızda ihtiyacınıza özel kurgu yapılarak, mail filitreleri yapmaktayız. Kurumsal mail hizmeti arayışınızda önem vermeniz gereken kriterler arasında spama düşme gibi riskli durumların kısa sürede çözüme ulaşması önemli konudur.

Firmaların ihtiyaçlarını göz önüne olarak geliştirilmiş profesyonel çözümlerimiz , göndilecek mailin istediğiniz gün ve saat olarak ayarlayabilirsiniz. Firmanızda çalışan bir kişinin ayrılması gibi durumlarda
mail adresini silmeniz yeterli, artık o kişye gönderilen mailler otomatik olarak belirttiğiniz mail adresine iletilecektir. Bunların hepsini biz değil siz yönetebileceksiniz. Yeni mail adresi açabilir, şifre değiştirebilir ve hesabı silebilirsiniz.

Sınırsız mail kotanızın bir önemli özelliğide bütün mail sunucusunun her gün yedekleniyor olması. Bilgisayarınız formatlandı yada diskiniz bozuldu. Veri kurtarma ile uğraşmanıza gerek yok zaten herşey mail server da.

Bizi henüz tanımıyorsunuz , ancak biz sizin ihtiyaçlarınızı biliyoruz. Kurumsal mail almak yada kurumsal mail açmak gibi arayışlarınızda bizimle iletişime geçebilirsiniz.