Yedek parça firması web tasarım

Yedek parça sektöründe üretim yapıyorsunuz yada alım satım yapıyorsunuz ve ürünlerinizi sergilemek için bir web sitesine ihtiyacınız var. Harika sizin için buradayız. Otomotiv tüm dünyada önemli bir sektördür, biz de bunun farkında olarak web tasarımı yapıyoruz. Çalışmalarımızı yaparken referans noktalarımız dünya devi olan yan sanayi firmalarını takip ederek sağlıyoruz.

Oem parçalar için geliştiriğimiz özel çözümlerimiz var. Birden fazla oem numara ile çalışıyor olsanız bile sistemimiz buna uygun. Oem numaralarınıza nokta, boşluk gibi kavramlar olasa bile müşterileriniz hatasız olarak aradıklarını bulacaklar. Web sitenizde yer alan ürünlerinizin otomatik olarak katalog gibi çıktı almak isterseniz de sadece bizim yazılımızda mevcut.

Otomotiv Web tasarım dan beklentileriniz ne olursa olsun, www.vivadizayn.com da çözüm var. Sisteme gireceğiniz fiyatlar ile dolar,euro,tl fiyatlar alabileceğiniz gibi çapraz kur yardımıyla döviz türleri arasında geçiş yapabilirisiniz.

Oem (orjinal) numaralarınızın görünmesini istemezsenizde bile uygun kodlama yapımızı kullanabilirsiniz. Otomotiv sektöründeki tecrübelerimiz bunlarla sınırlı değil. Türkçe, İngilizce,Arapça,Rusça,İspanyolca,İtalyanca,Almanca gibi dünyanın bütün dillerine uyumlu olarak çalışmak istersenizi bizimle iletişime geçin.

Refrans firmalarımızdan bazıları

Osmanlı Otomotiv - www.truckexpert-x.com (Uyumsoft Entegrasyonu)
Murat Otomotiv - www.muratautomotive.com (Eryaz B2b Entegrasyonu)
Power Gaskets - www.powergaskets.com
Sipsan Exhaust - www.sipsan.com.tr
Baykar Fren - www.bayrakdar.com.tr
Pareks Auto - www.pareksauto.com
Saran Egzoz - www.srn.com.tr
Wedex Parts - www.wedexparts.com
Çapalı Oto - www.capali.com.tr
Erkrafter - www.erkrafter.com